Octoberberfest a La Estancia Polo Club-ban

A La Estancia Polo Club megint a tőlük megszokott eleganciával és jókedvvel készült az első napsütéses októberi hétvégére, amiből a természetesen Goldhorse sem maradt ki.

Három nemzetközi pólócsapat izgalmas játékát figyelhették a meghívott vendégek, az Etyeki Sörmanufaktúra sörkülönlegességeit vagy az Unicum egyedi koktéljait kortyolva. És ha már Octoberfest, a „leberkäse” és a „weisswurst” sem hiányozhatott!

Az Unicum egy különleges standdal is készült, az „UNICUM házával”, ahol a nagy múltú cég és maga az ital történelmébe engedtek betekintést.

Ahogyan a lovaspóló versenyek általában, a nevezés nem nyitott rendszerben, hanem meghívásos alapon működik. Így tartják meg a sport elit mivoltát, egy zárt közösségben.

A Goldhorse és a La Estancia Polo Club együttműködése évek óta tart már, de ebben az évben már a második rendezvény, amin, mint támogatók veszünk részt. A lovaspóló csapatok visszatérő vásárlóink, a póló pónik rendkívüli erőfeszítéseihez ideális tápnak bizonyult a Goldhorse Power Pellet. Itt a ló tiszta gondolkodása elengedhetetlen, a lovas és saját testi épsége érdekében, emellett nagy- és gyors erőkifejtésre is képesnek kell lennie, a hirtelen fordulatokkal és nagy tempóval bővelkedő mérkőzésekben.