Miért is éri meg jobban a GOLDHORSE hazai gyártású lótáp termékcsaládot választani?

Kedves Partnereink, Tisztelt GOLDHORSE felhasználók!!

Miért is éri meg jobban a GOLDHORSE hazai gyártású lótáp termékcsaládot választani?

Mert minket lassabban ér el a gyenge forint – nagyon magas EUR árfolyam okozta áremelési kényszer. Amikor valaki import lótápokat forgalmaz, akkor van egy szerződése a gyártóval, amiben az adott területen megállapodnak egy árban egy bizonyos időszakra. De ez az ár EUR-ban van, amit amikor ki kell fizetni a számlát, sokszor előre, még szállítás előtt, akkor az az aznapi árfolyamon váltódik. a 400 Ft az nem 350.

Így ezt az áremelést viszonylag gyorsan realizálnia kell a forgalmazónak, hiszen ez egy több mint 12 %-os árfolyamveszteség, ami mellett nehéz csak úgy elmenni.

Minket is érint természetesen a forint gyengülése, de csak hosszabb távon. Mivel globalizálódó világunkban a világpiaci árak alapvetően meghatározzák a hazai gabona és egyéb alapanyagok árait, így a gyenge forint természetesen a belföldi gabona árakat is befolyásolják, még a mostani, export tilalmi helyzetben is.

A vitaminok, aminosavak, mikroelemek és a GMO Free szójaolaj importból származik a GOLDHORSE tápjaink esetében is, azonban ezek áremelkedése az alacsony bekeverési százalékuk miatt jóval kisebb mértékben befolyásolják a késztermék árát.

A GOLDHORSE Csapata