Magyar Felnőtt Bajnokságok 2019

A Goldhorse ez évben is támogatója volt a szeptember 13-15-ig megrendezett Magyar Díjlovagló Bajnokságnak, ahol 9 zsák Power Pellet és 9 UBM ajándékcsomag került kiosztásra.

Az ez évi Felnőtt Magyar Bajnok Ács Róbert lett Fiorettoval, mellé az Európa Bajnokságon is részt vett Schmidt Anita Limitless nyegrében és Szokola Csaba a gyönyörű P.R.E. ménnel Cingaro IV-el állhattak a dobogóra.

A Nehézosztályú Bajnokságot a mindössze 17 éves Yom Tov Jázmin nyerte Bojengel-el, a Zengő Réka – Ronaldinho 12 és Nébel Viktória – Da Dalto párosok előtt.

A Goldhorse külön ajándékcsomagokkal lepte meg a legkisebbeket is, a vezetőszáras verseny döntőjén, nem kis örömöt okozva a legifjabb díjlovasoknak.

A Western- Reining Szakágban is jelen volt a Goldhorse a Magyar Bajnokság fordulóin és döntőjén, nem kevesebb mint 2000 kg Complete Pelletet nyerhettek meg a lovasok az év során a különböző versenyszámokban.

Külön öröm, hogy az általunk már évek óta takarmányozott Party Time Western Ranch lovasai Katona Brigitta és Katona Szabolcs Ranch Sorting Open győztesek lettek, de számos Goldhorse vásárló kiemelkedő teljesítményt nyújtott, vagy versenyszámokat nyert.