Goldhorse Téli Kupa a Nemzeti Lovardában 2022. január 22-23

A járvány tetőzése, és jó néhány nevezés visszamondása ellenére a versenyen 57 lovas, 63 ló, és 33 egyesület képviseltette magát a mindvégig jó hangulatú és légkörű versenyen.
Kiváló volt a lovak elhelyezése, a melegítő és a versenypálya talaja, gördülékenyen és az időt pontosan tartva ment a verseny. A verseny színvonalát emelte Simona Fialova 4* cseh bírónő, aki örömmel fogadta el meghívásunkat, és ízig-vérig aktív lovasként, átéléssel, objektív bíráskodással segítette a lovasokat és az edzők munkáját.
A versenyen 4 sikeres rajtengedély vizsgázóval bővült a szakág, a versenyen az alapfokú számoktól a Nagy Díjig valamennyi szinten lehetett versenyezni, a fiatal lovaknak három számban volt lehetőségük bemutatkozni 4-6 éves korig. A legnépszerűbb versenyszám a vasárnapi FEI Gyermek előkészítő „A” feladat volt, ahol a díjkiosztásra valamennyi IV, III licencű lovast behívtunk.
A díjlovagló szakág jövője szempontjából örvendetes az a tény, hogy sok fiatal páros mutatta meg tudását a versenyen.
Jól vizsgázott a most debütáló új versenyiroda (Kecskés Péter/Vigh Mariann/Tóth Tímea), akik folyamatos fejlesztésekkel segítik a továbbiakban is a szakágat és a versenyrendezőket.
Mindkét napon az ebédszünetben rövid kutyabemutatókat láthattunk, szombaton a Hunnoterra dobermann munkakutya bemutatóját, vasárnap egy új kutyás sport a Puller játékos, mozgalmas előadását láthattuk.
Versenyünket a GOLDHORSE Holding Zrt támogatta közel 80 zsák lótáppal, ajándékcsomaggal, immunerősítővel. A K9 Horse Magyarország prémium minőségű lóápoló termékeket ajánlott fel díjként a győztes lovaknak. Ezúton is köszönjük támogatásukat.

Dallos Beáta
versenyigazgató

A Golhorse Holding Zrt. sok eredményes lovasnak csalt mosolyt a rendhagyó módon januárban rendezett díjlovas versenyen, a Goldhorse Téli Kupán. A korai időpont, a járvány és a hideg ellenére kiváló versenyformában lévő ló-lovas párosokat láthattunk. E mellett a Goldhorse Holding Zrt., az Immunovet immunerősítő termékek hazai forgalmazója, jóvoltából szombaton és vasárnap is látványos kutyás bemutatók színesítették a programot a nézők számára.
Szombaton a Hunnoterra dobermann kennel 13 gyönyörű dobermannjának (+1 kutyus a Goodhead kennelből) parádés fajtabemutatóját láthattuk őrző-védő elemekkel tarkítva. Vasárnap egy újkeletű ún. Puller bemutatót láthattunk 6 kutyával, ahol a pici Yorkshire terriertől kezdve a rottweilerig több méret és fajta bemutatta tudását.
A verseny jó hangulatban, a díljovasoktól megszokott fegyelmezett sportszerű hozzá állással zajlott. További eredményes felkészülést kívánunk a versenyzőknek, és egészséges jó kondíciójú lovakat!

A Goldhorse csapata