Díjlovagló Felnőtt Magyar Bajnokság és Országos Fiatal Díjló Bajnokság 2018

2018. augusztusának utolsó hétvégéjén rendezték meg a Díjlovagló Magyar Bajnokságot. Büszkék vagyunk, hiszen a Goldhorse takarmányokat választó lovasok közül a Nehéz osztályú Bajnokságban Szeredy Patrícia Palindrom nevű lovával a bronzérmet szerezte meg kiváló lovaglással. Palindrom a Power Pellettel készült, a Magyar Bajnokságra. A Power Pellet sem melaszt sem pedig zabot nem tartalmaz, így a hosszan tartó energia biztosítása során nem okoz vércukorszint ingadozást, ami a lovak koncentrálását segíti a nehéz feladatok végrehajtásában.

A Fiatal Díjlovak Országos Bajnokságán az 5 éves lovak között Decsi Enikő és a Czuczi István által tenyésztett fedezőmén Icoon a 4. helyet szerezték meg második közös versenyükön. Bálint Tamás és az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad által tenyésztett lipicai mén, a Konyak néven ismert, Conversano XXVIII-2, a nyolcadik helyet foglalták el, így szintén helyezve lettek.
6 éves kategóriában pedig a szintén Szilvásváradi Maestoso XXXIII-31 (Mentor), Mikó Tamással lett helyezve hatodikként.
Decsi Enikő is régi vásárlónk, aki a Fiatal Díjlovak Világbajnokságára is a Goldhorse takarmányokkal készült Robin Hood-al és Jazzmine-el, így Ermeloban a lovak 7 éves kategóriában indulva szuper formában versenyezhettek.

fotó: Somogyvári Anett